Innovatiefunctionaris Judith Reuser

Mijn naam is Judith Reuser, ik ben moeder van 2 kinderen en woon in Den Haag. Ik werk zowel in een vast dienstverband als, als zzp. In mijn vrije tijd volg ik veel opleidingen en ben ik actief op de sportclubs van mijn kinderen.
Leren, ontwikkelen en verbeteren/ innoveren zijn mijn passie.

Werk

Ik werk sinds 2001 bij Stichting Jeugdformaat (en haar voorgangers). Vanaf 2016 ben ik kwartiermaker Innovatie en projectleider van het innovatie lab, Lamp. van Jeugdformaat. Ik houd me bezig met verbetering, vernieuwing en verandering van de Jeugdhulp. Ik haal vragen op waar geen regulier antwoord op is en samen met cliënten, ouders en andere betrokkenen creëren we door middel van bepaalde methodes nieuwe antwoorden. Daarnaast ben ik altijd op zoek binnen en buiten het sociaal domein naar innovaties die een antwoord zouden kunnen zijn op vragen van onze klanten.

Verbindingsfunctionaris

De netwerkfunctie, verbinder en gericht op innovatie sluit direct aan op de functie die ik bekleed. Als verbindingsfunctionaris wil ik dat klanten/ cliënten daadwerkelijk kunnen profiteren van alle kennis en ervaring die er is opgedaan door te verbinden, kritisch te zijn en focus aan te brengen.

Meer weten?

Neem contact op met de verbindingsfunctionaris of het coördinatieteam, of stuur je bericht naar info@werkplaatssamen.nl.

 

Stichting Jeugdformaat


Judith Reuser
j.reuser@jeugdformaat.nl