Verbindingsfunctionaris Bart van der Geest

Bart van der Geest

Als innovatie-avonturier zet ik me in om mensen te inspireren en verbinden, zodat zij samen tot duurzame, positieve en nieuwe oplossingen komen voor complexe vraagstukken. Vanuit mijn expertise in de jeugdhulp en kennis over innovatie en beleid, kijk ik naar de perspectieven van alle stakeholders. Design thinking als methode is daarbij mijn gids.

Werk

Bart van der Geest werkt ruim 14 jaar bij Cardea in verschillende rollen binnen het jeugdhulp domein. Als hulpverlener, leidinggevende, manager en innovator heeft hij geleerd wat wel werkt en wat niet als het gaat om vernieuwen en veranderen. Vanuit zijn interesse in kennis ontwikkelen en vernieuwen heeft hij vanuit Cardea met Kwadraad en Inzowijs de innovatiewerkplaats Garage2020 opgericht in deze regio.

Verbindingsfunctionaris

Bart gelooft dat echt vernieuwen alleen mogelijk is als je aanpak ook vernieuwend is en je buiten de bekende kaders treedt. En daarbij is de expertise van andere sectoren ook een vereiste. Als verbindingsfunctionaris hoopt hij deze manier van denken en werken ook binnen SAMEN te versterken. Daarmee hoopt hij te bereiken dat nieuwe kennis niet alleen kennis blijft, maar ook vertaald wordt in waardevolle toepassingen in de praktijk en daarmee waardevolle impact in de maatschappij.

Meer weten?

Neem contact op met de innovatiefunctionaris of het coördinatieteam, of stuur je bericht naar info@werkplaatssamen.nl.

 

Cardea


Bart van der Geest
b.vandergeest@cardea.nl