Verbindingsfunctionaris Nienke Terpstra

Werk

Ik ben Nienke Terpstra en werk alweer sinds 2008 bij de GGD Hollands Midden als Onderzoeker Publieke Gezondheid. Als onderzoeker werk ik zowel samen met veel mensen van verschillende afdelingen binnen de GGD als met gemeentes op het gebied van de maatschappelijke zorg. Het verbinden van mensen en werkterreinen staat bij mij op één. Ik sta bekend bij mijn collega’s om mijn helikopterview en onverwachte denkrichtingen.

Verbindingsfunctionaris

Als verbindingsfunctionaris kan ik mijn kwaliteiten als verbinder inzetten om de signalen en trends uit het werkveld te koppelen aan wetenschappelijke kennis en beleid. Ik wil zorgen voor meer uitwisseling tussen de werkplaats SAMEN en met name jeugdgezondheidszorg (JGZ), maar ook andere sectoren van de GGD en HECHT (zorg- en veiligheidshuis, ambulancedienst), wanneer dit relevant is. Ik wil een brug slaan tussen de praktijk van met name preventie en de producten van de werkplaats.

Meer weten?

Neem contact op met de Nienke of een van de andere leden van het coördinatieteam, of stuur je bericht naar info@werkplaatssamen.nl.

 

GGD Hollands Midden


Nienke Terpstra
NTerpstra@ggdhm.nl