Ouders en jongeren

Ouders en jongeren weten als geen ander wat goed werkt en wat nodig is om een probleem aan te pakken. Dit perspectief werd tot nu toe niet vaak meegenomen bij het bedenken van verbeteringen in de zorg voor jeugd. Het is echter wel een belangrijk perspectief.

Daarom hebben we gezinnen gevraagd hoe wij hen structureel bij de Werkplaats SAMEN kunnen betrekken. Ook hebben we gezinnen gevraagd wat hun ambities zijn omtrent de thema’s van de leernetwerken van SAMEN. Het resultaat hiervan is gevat in onderstaande factsheets.

Een van de manieren waarop we ouders en jongeren makkelijker te kunnen betrekken bij SAMEN is door de vindbaarheid te vergroten. In deze kaart tref je daarom de cliëntraden van de partners van SAMEN. Hieraan bouwen we continue. Dus zie je dat we nog gegevens missen, neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je een van de raden benaderen, sparren over aan welke raad of raden je je vraag kunt stellen of heb je een andere vraag over (het betrekken van) ervaringskennis? Neem contact met ons op via: info@werkplaatssamen.nl.