Inschrijving geopend: Jaarconferentie 2024 | SAMEN VERDER

Op 27 juni 2024 organiseren we voor de 14de keer de jaarconferentie van Werkplaats SAMEN.

De projectperiode van Werkplaats SAMEN 2020-2024 ronden we af maar tegelijkertijd blijft Werkplaats SAMEN ook na deze periode onverminderd toegewijd aan het bevorderen van het gezond, veilig en kansrijk van de jeugd in de regio’s Midden-Holland, Haaglanden en Holland-Rijnland. SAMEN VERDER, ga je met ons mee?

Programma

Wat kun je verwachten tijdens de jaarconferentie? Met dagvoorzitter Rob Gilsing (Haagse Hogeschool) duiken we in de afgelopen projectperiode, belicht vanuit verschillende invalshoeken door diverse sprekers. Met een presentatie van Symone Detmar (TNO), een lezing Carolien de Groot (JES Rijnland) en een creatieve reflectie van ExpEx blikken we terug op de afgelopen 4 jaar.

Bovendien heb je, zoals in voorgaande jaren, weer de keuze om aan te sluiten bij een van de verschillende interessante workshops vanuit onze ontwikkellijnen Normaliseren, Integraal Werken en Samenwerken met gezinnen, Kwetsbare Gezinnen en Leren & Implementeren. Tijdens deze workshops word je meegenomen in de resultaten van de laatste Klein-maar-Fijnprojecten.

SAMEN VERDER betekent ook dat we samen met jullie vooruit willen kijken. Welke uitdagingen en vraagstukken liggen er voor ons? Hoe gaan we dit aanpakken en wat is daarvoor nodig? We nemen tijdens de jaarconferentie ook ruim de tijd om met elkaar van gedachten te wisselen, ervaringen te delen en nieuwe inspiratie op te doen om dit belangrijke werk in de zorg voor jeugd te continueren.

Praktische informatie

  • Datum: 27 juni 2024
  • Tijd: 09.30 – 14.00 uur
  • Locatie: De Haagse Hogeschool, Den Haag

De conferentie is gratis en toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Mocht de conferentie volgeboekt zijn, hebben leden voorrang.

Schrijf je snel in en geef jouw workshop voorkeur aan, want vol = vol! We zien je graag 27 juni, tot dan!

 

Klik hier voor het hele programma en om je aan te melden

Geplaatst in Nieuws.