Afgelopen bijeenkomsten

Op verschillende momenten en manieren werken de partners van SAMEN aan het uitbreiden van de kennis en vaardigheden van kinderen, hun ouders/verzorgers en professionals in de zorg voor jeugd. Deze kennis verspreiden we via onze website, de landelijke website (www.werkplaatsenjeugd.nl), onze nieuwsbrief, symposia, jaarcongressen en andere bijeenkomsten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je aan via ons contactformulier en ontvang uitnodigingen voor bijeenkomsten en onze nieuwsbrief.

Bijeenkomst bijwonen?

Wil je ook een keer een bijeenkomst bijwonen? Raadpleeg onze Agenda. Deelname aan de bijeenkomsten die de Werkplaats SAMEN en haar partners organiseren, is gratis voor de leden. Mocht een bijeenkomst het maximale aantal deelnemers hebben bereikt, dan krijgen leden van SAMEN voorrang. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Afgelopen bijeenkomsten

Het ontwikkelen en verspreiden van kennis doen we door onderzoek te versterken en te verankeren. Hiervoor organiseert Werkplaats SAMEN workshops en scholing en delen we nieuwe inzichten en methodieken binnen ons netwerk. Hier tref je een overzicht van Werkplaats SAMEN breed georganiseerde bijeenkomsten.

Kijk bij onze resultaten per ontwikkellijn voor een overzicht per ontwikkellijn. Hier vind je ook ook de verslagen van de specifieke leernetwerkbijeenkomsten.

Werkplaats SAMEN breed

Samenwerken met gemeenten

Diverse bijeenkomsten periode 2017-2019