Netwerk

Op verschillende momenten en manieren werken de partners van SAMEN aan het uitbreiden van de kennis en vaardigheden van kinderen, hun ouders/verzorgers en professionals in de zorg voor jeugd. SAMEN is er voor ouders, kinderen, jongeren, (toekomstige) hulpverleners, beleidsmakers en onderzoekers en samen concentreren we ons op de transformatie van de zorg voor jeugd en gezinnen. Samen omdat ideeën voor innovaties ontstaan op het snijvlak van verschillende werelden. Zo brengen we bestaande kennis samen en ontwikkelen we nieuwe kennis.

Deze kennis verspreiden we via onze website, de landelijke website (www.werkplaatsenjeugd.nl) nieuwsbrief, symposia, jaarcongressen en andere bijeenkomsten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je aan via ons contactformulier en ontvang uitnodigingen voor bijeenkomsten en onze nieuwsbrief.

Bijeenkomst bijwonen?

Wil je ook een keer een bijeenkomst bijwonen? Raadpleeg onze Agenda. Deelname aan de bijeenkomsten die de Werkplaats SAMEN en haar partners organiseren, is gratis voor de leden. Mocht een bijeenkomst het maximale aantal deelnemers hebben bereikt, dan krijgen leden van SAMEN voorrang. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Hieronder een beeldimpressie voor het krijgen van een indruk hoe een bijeenkomst van de Werkplaats SAMEN eraan toe gaat.