Online Jaarconferentie SAMEN 2021

Maatschappelijk complexe problemen beter begrijpen

Hoe kun je als professional je eigen ervaring met kindermishandeling inzetten in je werk? Hoe willen we als SAMEN het perspectief van vaders beter benutten in de hulpverlening? Hoe definiëren we het begrip kwetsbaar gezin? En waar staat ons Leernetwerk met een regionale visie op normaliseren? Wat helpt of belemmert integraal werken en wat zien de leden van SAMEN als oplossingen? Wat weten we over ketenbreed leren en implementeren van innovaties? En hoe betrekken we gezinnen structureel bij SAMEN?

Nieuwsgierig naar antwoorden? Op dit moment hebben we het maximum aantal deelnemers bereikt. Wil je aansluiten? Stuur dan een mail naar info@werkplaatssamen.nl, dan kom je op onze wachtlijst.

Of kijk na afloop de sessie van jouw keuze terug.

Volg alle ontwikkelingen in aanloop naar onze bijeenkomst hier en/ of via onze nieuwsbrief.

Ontwikkellijnen - updates

SAMEN werkt in ontwikkellijnen aan verschillende maatschappelijke complexe vraagstukken. Per lijn kijken we naar wat de resultaten van het afgelopen jaar betekenen voor de invulling van het komende jaar; hoe kunnen we de maatschappelijke problemen samen beter begrijpen? En wat betekenen de resultaten voor de zorg voor jeugd en jouw dagelijkse werk?

Bekijk hieronder de resultaten per ontwikkellijn en de oproepen van de trekkers van onze leernetwerken.

Foto: Olivier Thijssen

Speciale gast

Tijdens deze elfde editie helpt Joep van Deudekom ons helpen bij het (wel/ niet) beter begrijpen van de complexe vraagstukken die bij SAMEN centraal staan.

Klik op de ontwikkellijn van je keuze

Voor de resultaten, bekijk oproepen en/ of lees meer over de inhoud van de workshops. Tijdens de Jaarconferentie volg je een workshop van een ontwikkellijn van jouw keuze.

Online pogramma

13.45 uur Digitale inloop
14.00 uur Volg de workshop van jouw keuze
Inclusief pauze
15.30 uur Afsluiting en start netwerken
Geef bij je aanmelding aan of je blijft netwerken en ontvang een netwerkpakket

Bekijk de save the date