Inspiratiebijeenkomst ‘De rol van opleidingen bij integraal werken’

Integraal werken vraagt om belangrijke vaardigheden, zoals het werken vanuit een brede blik op problematiek én krachten van een gezin, en samenwerken met het gezin en andere professionals, vanuit verschillende domeinen. Het vraagt om je eigen expertise te kennen en te (h)erkennen wanneer een ander aan zet is.

Maar, zijn al deze vaardigheden in opleidingen te leren? Hoe wordt dat momenteel vormgegeven in opleidingen? En, wat is de rol van praktijkorganisaties in het (verder) ontwikkelen van deze vaardigheden?

Tijdens de inspiratiebijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over deze vragen, en worden we geïnspireerd door docenten van verschillende Hogescholen in Nederland.

Dus… Ben jij een professional in de jeugdhulp, docent of student, en vind je het leuk om mee te denken over de rol van opleidingen en praktijkorganisaties bij integraal werken? Meld je dan snel aan voor de (online) inspiratiebijeenkomst op dinsdag 6 juni, 15:30-17:00.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over deze vragen, en worden we geïnspireerd door docenten van verschillende hogescholen in Nederland.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Laura Nooteboom en Eline Heek (coördinatoren leernetwerk integraal werken) via: H.C.Heek@lumc.nl.

Meer informatie over het leernetwerk integraal werken vind je hier.

Geplaatst in Nieuws.