Masterclass Wethouders Jeugd

Masterclass

Als wethouders jeugd neemt u vaak besluiten over de zorg voor de jeugd. Hoe zorgt u ervoor dat u beschikt over de laatste inzichten over wat (niet) werkt?

Kennis op één plek

Bij Werkplaats SAMEN brengen we de kennis en ervaring van (toekomstige) praktijkprofessionals, ouders, jongeren, docenten en lectoren van hogescholen, beleidsambtenaren en onderzoekers in de regio’s Haaglanden, Midden-Holland en Holland Rijnland bij elkaar. SAMEN is één van de 16 werkplaatsen jeugd in Nederland.

Hierbij nodigen we wethouders en beleidsambtenaren jeugd uit de drie regio’s uit kennis te maken met ons èn het gesprek aan te gaan met andere wethouders en gemeenteambtenaren.

Ontwikkelingen in de jeugdhulp in onze regio

Namens ons informeert lector ‘Jeugdhulp in Transformatie’ en Leernetwerktrekker Normaliseren Rob Gilsing  u over de ontwikkelingen in de jeugdhulp in onze regio. Ook brengen onze Leernetwerktrekkers u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij de Leernetwerken -waarin we complexe maatschappelijke vraagstukken ontrafelen- Kind & Complexe Ouderrelaties, Integraal Werken, Normaliseren en Kwetsbare Gezinnen

Aanmelden

Bekijk de Agenda

Tags:

Datum

02 nov 2022

Tijd

Inloop vanaf 17.30 uur
17:30 - 20:30
Smulhoeve

Locatie

Smulhoeve
Socrateslaan 73, 2493 ZV Den Haag

Organisator

Werkplaats SAMEN