Jaarconferentie 2023

Editie

Op 12 december 2023 organiseren we voor de 13de keer de Jaarconferentie met en voor SAMEN:

Duurzaam samen leren in de zorg voor jeugd!

Hierin delen we alles over de maatschappelijke vraagstukken waaraan wij werken en gaan we in gesprek over duurzaam samen leren in de zorg voor jeugd. De conferentie is gratis en toegankelijk voor leden en niet-leden. Mocht de conferentie vol geboekt zijn, hebben de leden voorrang.  

De jaarconferentie wordt geopend door dagvoorzitter Robert Vermeiren, één van de boegbeelden van SAMEN. Hij zal een korte introductie verzorgen en ons meenemen in de activiteiten van SAMEN, wat hebben we tot nu toe met elkaar bereikt en wat zijn de belangrijkste opgaven voor 2024? Vervolgens laten we ons inspireren door de verhalen van enkele ervaringsdeskundige jongeren van ExpEx en het betoog van key note spreker Peter Dijkshoorn, landelijk ambassadeur voor een lerend jeugdstelsel en één van de oprichters van de beweging van 0. Wat zijn volgens hem de voorwaarden om duurzaam samen te leren en wat kan SAMEN daarvan leren?

Daarnaast is er een kennismarkt voor en door onze leden. Leer van elkaars successen, ontdek wat de verschillende partners te bieden hebben in de zorg voor jeugd en wat de raakvlakken zijn met jouw eigen organisatie.  En net zoals voorgaande jaren zijn er weer verschillende interessante workshops vanuit onze ontwikkellijnen normaliseren, integraal werken, kwetsbare gezinnen, leren en implementeren & kind en scheiding gepland. Schrijf je snel in en geef zo jouw voorkeur voor de te volgen workshop aan, want vol = vol!

Zien we jullie 12 december?

Programma

Bekijk via onderstaande link het volledige programma van de jaarconferentie Duurzaam samen leren in de zorg voor jeugd!

Bekijk het volledige programma en de inhoud van de workshops hier.

Programma

13.30 – 14.00  Inloop
14.00 – 14.15  Opening Robert Vermeiren 
14.15 – 14.30  Ervaringsverhalen van Expex 
14.30 – 15.00  Keynote spreker Peter Dijkshoorn 
15.00 – 16.00  Pauze en kennismarkt 
16.00 – 17.00  Workshops 
17.00 – 18.00  Plenaire afsluiting en borrel 

Aanmelden

De inschrijving is gesloten.

Bekijk de agenda

 

 

Datum

12 dec 2023
Verlopen!

Tijd

13:30 - 18:00

Locatie

LUMC
LUMC
Albinusdreef 2, Leiden