Eerste Live-bijeenkomst Leernetwerk Kind & Complexe Ouderrelaties

Bijeenkomst

Doe mee op 14 november en krijg inzicht in complexe scheiding, veiligheid, en regionale betrokkenen. Ontvang bovendien gratis de Praat-erover Kaarten, een waardevolle set voor gesprekken over gescheiden gezinnen.

Doelen van deze bijeenkomst:

Aanmelden via het tabblad ‘aanmelden’. Meer info over de avond vind je via ‘inhoud’ en info over de praat-erover kaarten bij ‘bonus’

Aanmelden

Inhoud

Inhoud

Wat versta jij onder complexe scheiding? En onder veiligheid in de context van scheiding? En onder contactverlies? En hoe zit het met andere professionals in de regio? Verstaan zij daar hetzelfde onder?

Elkaar begrijpen en dus dezelfde taal spreken is van groot belang. Tijdens deze eerste live bijeenkomst van het Leernetwerk Kind & Complexe Ouderrelaties bieden we de unieke gelegenheid samen te komen en onze perspectieven te delen, terwijl we op zoek gaan naar een gemeenschappelijke taal in ons vakgebied. Ondertussen worden we bij De Smulhoeve getrakteerd op een heerlijk diner.

Tijdens deze sessie praten onze Leernetwerktrekkers, Mariska Kleine Velderman (TNO) en Wendy van Vliet (Kenniscentrum Kind en Scheiding), je ook bij over de waardevolle inzichten die zijn opgedaan tijdens de Voor de Jeugd Dag en over het Klein-maar-fijn-project waarin we een verkenning doen naar een gedeelde taal. Daarnaast vertellen ze ook over de Regionale Conferentie “Bewogen en Bevlogen”.

Bonus

Bonus: Ontvang de Praat-erover Kaarten

Deelnemers aan onze bijeenkomst ontvangen de Praat-erover Kaarten als bonus. Normaal gesproken zijn deze kaarten te koop. De set bevat 60 beelden die helpen bij gesprekken over belangrijke thema’s in het leven van gescheiden gezinnen. Deze visuele hulpmiddelen zijn speciaal ontworpen voor heldere communicatie, vooral voor anderstaligen en de lvb-doelgroep.

Mis deze kans niet om deze waardevolle hulpbron te ontvangen en je gesprekken te verrijken!

Kortom, deze bijeenkomst is een uitstekende kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Datum

14 nov 2023

Tijd

17:30 - 21:00
Smulhoeve

Locatie

Smulhoeve
Socrateslaan 73, 2493 ZV Den Haag

Vrij parkeren

Categorie