Bijeenkomst wat werkt in integraal specialistisch werken

Ben jij een professional in een integraal team of organisatie gericht op het ondersteunen van gezinnen met meervoudige en langdurige problematiek? Of ben jij manager bij een zorgorganisatie/een beleidsmaker die zich bezig houdt met het organiseren van integraal werken? En wil jij meer weten over wat werkt in integraal specialistisch werken voor gezinnen met meervoudige en langdurige problematiek? Zet dan dinsdag 7 maart 2023 15:30 – 17:00 in je agenda!

Integraal specialistisch werken is een intensieve vorm van integraal werken door het bieden van passende en samenhangende specialistische hulp voor gezinnen met meervoudige en langdurige problematiek op meerdere levensgebieden. Tijdens deze (online) inspiratiebijeenkomst presenteren de onderzoekers van De specialist dichterbij?! de resultaten van twee jaar onderzoek naar integraal specialistische teams in de regio’s Haaglanden, Holland Rijnland en Midden Holland. We delen resultaten over de werkzame en belemmerende elementen in de werkwijze van de teams, over hoe gezinnen de ondersteuning vanuit de teams ervaren en hoe integraal werken vanuit partnerschap – samen met gemeenten, zorgorganisaties, professionals en gezinnen – vormgegeven kan worden.

Meer informatie over de bijeenkomst, het aanmelden en de online link volgt snel. Wil je alvast wat meer weten over het project De specialist dichterbij?!, kijk dan hier.

Geplaatst in Integraal Werken, Nieuws.