Bijeenkomsten

Voor een actueel overzicht van onze bijeenkomsten bekijk je onze agenda.

Verspreiding van kennis en innovaties

Voor het verspreiden van kennis en innovaties in de zorg voor jeugd, organiseren we als Werkplaats SAMEN workshops, lezingen en symposia. Ook organiseren onze leernetwerken bijeenkomsten om te werken aan maatschappelijke vraagstukken. De kennis die de onderzoeksprojecten en leernetwerken opleveren, verspreiden we via onze website en de nieuwsbrief en door scholing en workshops te organiseren en nieuwe inzichten en methodieken te delen binnen en buiten ons netwerk. Op ons jaarcongres delen we de resultaten van onze leernetwerken.

Leren en implementeren in de zorg voor jeugd

Over hoe wij verder zorgen dat wat we leren en ontwikkelen in onze leernetwerken een weg vindt naar betrokkenen in de zorg voor jeugd, lees je op de onderzoeksprojectpagina van Leren & implementeren. Binnen dit onderzoeksproject wordt een overkoepelend ontwerpgericht onderzoek uitgevoerd, gericht op het ontwikkelen van handvatten om meer en beter te ‘leren (en) implementeren’.

Overzicht afgelopen bijeenkomsten

Onder Resultaten van SAMEN - Afgelopen bijeenkomsten tref je een overzicht van de bijeenkomsten die we tot nu toe georganiseerd hebben, voorzien van een (kort) verslag. Kijk bij onze resultaten per ontwikkellijn voor een overzicht per onderwerp.