10-06-20 l Bijeenkomst LNW Normaliseren

Bijeenkomst

Op basis van de input van de startbijeenkomst op 1 april jl. zijn verschillende Scenario’s LNW Normaliseren uitgewerkt. Deze zijn door de trekkers van de Haagse Hogeschool Tamara Bos, docent-onderzoeker, en Rob Gilsing, lector Jeugdhulp in transformatie, voorgelegd aan alle betrokkenen. Tijdens deze bijeenkomst verfijnen we het favoriete scenario en inventariseren we de thema’s waaraan we in het LNW Normaliseren gaan werken.

Wanneer Woensdag 10 juni
Tijd 09.30 – 11.30 uur
Waar Online, details ontvang je in de bevestiging
Voor iedereen die ervaring heeft of interesse voor het onderwerp Normaliseren in het kader van de zorg voor jeugd
Aanmelden Via het tabblad aanmelden.

In dit LNW hebben we het over wanneer jeugdhulp nodig is, welke mate van risico’s we accepteren (oftewel: wat goed genoeg is) en wie de vraag beantwoordt wat onnodig jeugdhulpgebruik is. Onze ambitie is als LNW te komen tot een visie op en lexicon voor het praten over het normale leven en deze te gebruiken. Intentie hierbij is dat onnodig inzet van jeugdhulp teruggedrongen wordt en jeugdigen en hun ouders tijdig goede, passende zorg krijgen die niet langer of intensiever dan nodig is.

Kijk ook ons op onze pagina Leernetwerk i.o. Normaliseren en op ons Forum. Hier kun je ook alvast jouw thema voor het LNW Normaliseren doorgeven. Leden van het LNW kiezen 10 juni welke thema’s worden opgepakt.

Wil je meer informatie over de achtergrond en het ontstaan van de Leernetwerken, kijk dan bij Regionale Kenniswerkplaatsen 2020-2024.

Aanmelden

De inschrijving voor deze bijeenkomst via de website is gesloten. Wil je deelnemen, mail dan naar info@awsamen.nl.

Geplaatst in Archief.